Tanker Om å Finne Din Egen Smykkestil

Du vil vite de beste tipsene og triksene for å få smykkene dine til å se best mulig ut. Du har gjort alt du kan, men du ender likevel opp med tarnished, riper eller misfargede smykker. Følg tipsene og rådene i denne artikkelen for å holde smykkene dine vakre.

Når du velger øredobber, test vekten i butikken. Du kan ikke – og bør ikke – prøve dem på, men holder dem i hånden kan være i stand til å fortelle deg om de er for tunge for hele dagen slitasje eller bare for tung. Tunge øredobber vil til slutt bli smertefulle. Uansett hvor fine de ser ut, vil du ikke bruke dem hvis de ikke er komfortable.

For å sikre at smykkene fremhever de beste funksjonene, velger du brikker som fungerer med ansiktsformen din. For et hjerte formet ansikt, prøv Settin og dangly øredobber. Rund og firkantet ansikts typer ser flott ut i teardrop øredobber, og lange halskjeder er også en utmerket hakke. De med rektangulære ansikter bør velge korte halskjeder og runde øredobber. Hvis du har en oval formet ansikt, kan du trekke av alle typer halssmykke, men kantete øredobber er best.

Diamanter er den perfekte edelsten å kjøpe for bryllupet smykker. Det fine med disse steinene er ikke bare hvordan de ser ut, men også at de kan brukes igjen for nesten enhver anledning. Lange, dingle øredobber kan brukes til enhver dressy anledning, som kan en diamant tennis armbånd.

For best å beskytte investeringen du gjorde i smykker kjøp, ta vare på det. Ikke bruk den når du gjør noe som å rengjøre huset ditt. Hvis du gjør dette, kjemikaliene du utsetter smykker for kan skade edle metaller og steiner. Det er sannsynligvis verdt det øyeblikket det tar å fjerne den.

Rengjør turkise smykker med varmt vann og en myk tannbørste. Bruk aldri kjemikalier på turkis, da det er svært utsatt for skade. Bare lett skrubbe den og tørke den med en myk tørr klut kan holde turkis ren og uskadet, slik at den kan vare mye lenger enn om du skulle bruke noen løsninger.

Rengjør smykkene dine for nesten ingenting. En av de enkleste og billigste måtene å holde diamantene gnistrende og sølv skinnende er å bruke antacid tablett. Slipp dem i vann med juvelene på toppen og la det gjøre sitt arbeid i noen minutter. Ta ut, og nyt prakten av renslighet.

Vær svært oppmerksom når du går i en butikk for å kjøpe nye smykker. De som driver butikken har hatt mange års opplæring for å veilede deg rett til å kjøpe en diamant som har blitt støvete i deres tilfelle. Hvis du føler deg minst presset, bør du forlate og prøve en annen butikk, eller komme tilbake senere.

Oppsummert vil du vite hvorfor smykkene dine ikke ser så bra ut som det gjorde den dagen du kjøpte det til tross for all den omsorgen du har gjort for det. Forhåpentligvis lærte du ikke bare hvorfor dette skjedde, men også hvordan du kan forhindre det i fremtiden.