Denne Artikkelen Inneholder Nødvendig Kunnskap For Dagens Smykker Nybegynnere

Alle vet at smykker av høy kvalitet er en dyr og viktig investering, og det er mange forskjellige typer å velge mellom, avhengig av anledningen. Denne artikkelen gir rikelig med nyttig innsikt i smykkeverdenen og vil forhåpentligvis hjelpe deg med å velge akkurat det du leter etter.

Sørg for å regelmessig polere metall smykker. Over tid begynner det å samle smuss, olje og støv, og det påvirker glansen og det generelle utseendet. Dette gjør smykker ser slitt og gammel. Gå videre og oppdater disse brikkene ved hjelp av litt enkel polish for å få dem til å se ut som helt nye igjen.

Hold deg unna billige glass smykker. Borosilikatglass og lampwork glass smykker er et nytt raseri. Mange stiler av denne typen smykker er dukker opp i kjøpesentre over hele landet. Men produktene merket som høy kvalitet lampwork glass er ikke noe mer enn billig importerte Glassvarer. Slike glassprodukter er vanligvis ikke ovn glødet som betyr at det er en stor sjanse for at produktet kan knuse, klippe huden din mens du bruker den. Kjøp glass smykker fra lokale håndverkere eller pålitelige leverandører som du vet selger kvalitetsprodukter. Hvis det er for billig, du vet det er for godt til å være sant. Godt glass koster alt fra lav 40 dollar rekkevidde opp i hundrevis.

Neste gang du ser på å gjøre et smykker kjøp, kan det være lurt å vurdere en «out-of-the-box» sted å handle. Mange hjemmebaserte make-up selskaper sprer sine vinger og nå ut til en ny forbrukerbase ved å selge smykker samt make-up. Prisene er vanligvis rimelige og varene sendes raskt. Så neste gang du ønsker å kjøpe noen nye smykker, sjekk ut din favoritt make-up rep.

For å sikre at smykkene fremhever de beste funksjonene, velger du brikker som fungerer med ansiktsformen din. For et hjerte formet ansikt, prøv Settin og dangly øredobber. Rund og firkantet ansikts typer ser flott ut i teardrop øredobber, og lange halskjeder er også en utmerket hakke. De med rektangulære ansikter bør velge korte halskjeder og runde øredobber. Hvis du har en oval formet ansikt, kan du trekke av alle typer halssmykke, men kantete øredobber er best.

Pass på at du har en sølv polering klut på hånden for sølv smykker. Alle sølv tarnishes, så en polering klut vil hjelpe deg raskt og enkelt, har sølv smykker ser ut som nye uten å måtte håndtere stinkende, rotete sølv polish. Du kan kjøpe en polering klut for ca $ 5.

Finn din stil på forhånd. Søk i en online smykker butikken før du gjør din tur til gullsmeden slik at du vet hva du leter etter. Å kunne fortelle gullsmeden nøyaktig hvilken stil du leter etter vil gjøre turen raskere, samt gjøre det enklere både for deg og selgeren.

Nå som du vet om noen av de forskjellige typene og egenskapene til smykker som er tilgjengelige, kan du ta en informert beslutning i smykkebutikken. Forhåpentligvis vil det være en stressfri og morsom opplevelse å velge hvilken type smykker du skal kjøpe, nå som du er godt informert og ivrig etter å kjøpe!